Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data05/virt70071/domeenid/www.evml.ee/web_bowling/emv/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 644

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data05/virt70071/domeenid/www.evml.ee/web_bowling/emv/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 661
Meeskondade finalistid selgunud!!! - Eesti Meistrivõistlused 2020
Laadin…

Meeskondade finalistid selgunud!!!

Ka meeskondade finalistid on selgunud. Finaali piiriks meeskondadele jäi 191,70 keskmist.
Finaalis lähevad omavahel vastamisi:

Forselius Bowling 1 – Perona Bowling 1
Baltic Bowling 1 – BC Hansa

Kuigi Forselius oli teistest peajagu üle, siis võib finaal tuua põnevaid lahendusi.

Lisa kommentaar