Laadin…

2023 EMV!!!

Peaaegu aasta on taas möödunud ning aeg hakata tegema viimaseid pingutusi, et 2023 EMV ajaks olla tippvormis. Kuna EOK sai 100 aastaseks, siis on selle aasta medalid väga erilised ja võimalik saada vaid sel aastal!


Sel aastal oleme teinud reglemendis üsna palju muudatusi. Üheks oluliseks muudatuseks on kahjuks ka see, et sel aastal paaride arvestust ei ole, kuid samas sel aastal on võistkondade arvestus. Antud muudatust silmas pidades on mõistlik arvestada, et ka tulevikus hakkame tegema paaride ja võistkondade arvestust vaheldumisi üle aasta. Selle põhjuseks on lihtne asjaolu, et kõike samale võistlusele mahutada on ajaliselt keeruline ning mängijatele pisut liiga kurnav.
Muudatuse on saanud ka finaalpäeva formaat, kus mehed mängivad enne matsimänge koguni kaks vahevooru ning sealt edasi juba jätkatakse stepladder-süsteemis.

Mängijatel tuleb kindlasti finaalpäeva puhul arvestada, et meil on taas tulemas TV professionaalid tootma ülevaatlikku LIVE ülekannet. Ja sellest tulenevalt on ka finaalpäeva ajatabel ja reglement koostatud sedasi, et kõike oleks võimalik maksimaalselt kajastada.
TV ülekandesse on võimalik osta ka sponsorluse eetriaega. Võimalik kasutada valmis olevaid reklaamklippe või ka staatilist pildi kujul reklaami. Samuti saame sponsoreid presenteerida muudel võimalikel viisidel (EVML ja EMV kodulehel, bowlingusaalis ekraanidel ja projektsiooni seinal jne). Kel on huvi Eesti MV korraldust sponsoreerida, siis palun võtke ühendust Carl Kinnunen’iga e-postil carl@evml.ee või telefonil +372 5911 6104 ning arutame läbi täpsemad võimalused.

Lisa kommentaar